Afgelopen weekend stond er een mooi artikel van mij en mijn collega haptotherapeut Pascalle van Straaten in de Clique, bijlage Elsevier. Naast wat haptotherapie o.a. kan betekenen bij klachten m.b.t. burn out, stress, angst-& paniek, leggen we uit hoe haptotherapie kan bijdragen aan het herstellen van de emotionele verbinding in relaties (homo/hetero/bi). Pascalle en ik geven relatietherapie in zowel Amsterdam als Bolsward. Door samen de therapie te geven worden patronen sneller zichtbaar.
Relatietherapie in Amsterdam · 29. oktober 2020
Relatietherapie in Amsterdam, Driemond/ Weesp. De emotionele verbinding herstellen. Soms loopt het in een liefdesrelatie niet meer als vanzelfsprekend. Dat wat in het begin allemaal zo gemakkelijk ging, gaat nu moeizaam. Vaak zien we stellen (hetero/homo/bi) in relatietherapie wanneer er veel strijd is of wanneer partners een emotionele verwijdering voelen. Het herstellen van de emotionele verbinding is het belangrijkste doel van de therapie. Meer lezen? Kijk op www.gzhaptotherapie-amsterdam.nl
Haptotherapie bij burn-out en stress. Eigen stressreacties leren herkennen en je minder alert voelen. Leren vanuit je eigen gevoel grenzen aangeven.
Praktijk voor persoonsgerichte haptotherapie geopend in Amsterdam Zuid-Oost (Driemond-Weesp).