Burn-Out Preventie & Begeleiding

Voor docenten en (zorg-) professionals

 

Voor docenten en professionals werkzaam in de zorg, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de profit sector is er een speciaal programma gericht op preventie van burn-out. Dit programma is gericht op het vóórkomen van uitval door een burn-out. Ook wanneer er sprake is van burn-out klachten is dit programma effectief. De nadruk ligt dan vooral op het begeleiden bij burn-out klachten. 

Waaruit bestaat het programma burn-out preventie?

 In een 8-tal bijeenkomsten van 1,5 uur word je persoonsgericht en op maat begeleid bij vragen en problemen in het omgaan met druk en belasting. Er is ruime aandacht voor wat al aanwezig en ontwikkeld is aan kwaliteiten en vaardigheden m.b.t. het omgaan van druk en belasting. Je krijgt zicht op eigen patronen en belemmeringen en ontdekt nieuwe mogelijkheden in het omgaan met druk en belasting. Je krijgt praktische handvatten mee, zodat je beter functioneert zowel in je werksituatie als privé. Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van onder andere structuren en oefeningen uit de haptotherapie. Door deze oefeningen ervaar je meer veerkracht en lijfelijke vitaliteit en wordt je draagkracht vergoot.

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen m.b.t. preventie en omgaan met klachten bij burn-out en ben je benieuwd wat ik mogelijk voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.