Coaching

Wanneer je tijdelijk vastloopt in je werk

Speciaal voor docenten en professionals werkzaam in de zorg, maar ook voor professionals die werken in de profit sector geef ik coaching op maat. Afhankelijk van je hulpvraag, maken we een op-maat- traject waarin jij en je persoonlijke vraag in relatie tot je werk centraal staan. Dit traject wordt soms (gedeeltelijk) vergoed door je werkgever. 

Wat is coaching voor professionals?

In een aantal vooraf besproken bijeenkomsten van 1,5 uur (meestal zo rond de 8 bijeenkomsten) staat jouw persoonlijke leervraag centraal. Je krijgt in de bijeenkomsten zicht op eigen kwaliteiten en valkuilen, belemmerende patronen en overtuigingen en hoe je zelf weer in beweging kunt komen zodat je met meer plezier en vitaliteit in je werk (en het leven!) staat. Hulpvragen kunnen liggen op het gebied van verantwoordelijkheid (durven) nemen, grenzen stellen, keuzes maken, samenwerken, conflicthantering, omgaan met druk en belasting, vitaliteit of het (niet meer) ervaren van plezier in je werk. Dit zijn enkele voorbeelden waarbij coaching ondersteuning kan bieden. Alle vragen waarbij jouw persoonlijke groei in relatie tot jouw werk van belang is, zijn geschikt voor coaching.

 

Ik sluit in begeleiding aan bij wat je al ontwikkeld hebt aan vaardigheden om positief om te kunnen gaan met blokkades en moeilijkheden. Ik werk ontwikkelingsgericht. Door mijn ruime ervaring in het begeleiden van professionals (in opleiding) weet ik goed aan te sluiten bij wat er bij je speelt en krijg je concrete handvatten anders met situaties om te gaan. Ik maak gebruik van verschillende methoden zoals o.a. intervisie, swot-analyse, leercirkel van Kolb, kernkwadranten, transactionele analyse, roos van Leary en structuren en oefeningen uit de haptotherapie. We evalueren regelmatig of we op de goede weg zijn.

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar wat ik mogelijk voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met GZ Haptotherapie-Amsterdam, Praktijk voor persoonsgerichte Coaching.